Hva kan vi hjelpe med?

Takrennerens

Visste du at du bør sjekke og rense takrennene dine minst en gang i året, for å kunne unngå vannlekkasjer samt vann- og fuktskader? Og at forsikringsselskapet ditt kan unnlate å dekke disse skadene, dersom de skulle oppstå? Dette kan koste deg dyrt!

Som du sikker forstår er det ikke bare viktig å sjekke takrenner og taknedløp, men det kan også spare deg for veldig mye tid og penger — bare les denne artikkelen fra e24.

Vi hos Bergen Vaktmestertjenester tilbyr profesjonell og billig rens av takrenner på eneboliger, næringsbygg og borettslag i Bergen og omegn, slik at du unngår unødvendig høye kostnader.

Vi har toppmoderne utstyr som gjør at vi kan enkelt og trygt rense takrenner fra bakken og opp to etasjer, ved bruk av teleskopstenger og et kraftig sugesystem. Og skulle det være mer enn to etasjer, setter vi enten opp stillas eller så bruker vi lift. Det eneste vi trenger tilgang til er strøm og vannkran, dersom du også skulle ha behov for vask av tak, så tar vi oss av resten!

takrenerens

Våre tjenester innen rengjøring av takrenner:

Enebolig eller rekkehus

Fastpris 2500,- (inkludert MVA)
Opptil 2 etasjer inkludert i prisen.
Garasje og bod inkludert
Bestill takrennerens til enebolig eller rekkehus her

Næringsbygg

Fast vedlikeholdsavtale med dokumentasjon
Tilbyr også andre tjenester som taksjekk
Kontakt oss her

Borettslag og sameier

Gratis befaring
Enkeltoppdrag og faste årsavtaler
Klikk her for å motta et uforpliktende pristilbud

Oppdager vi avvik eller skader, vil vi gi rask tilbakemelding og anbefale hva som bør gjøres videre. Les også mer om våre vaktmestertjenester her.

 

 

 

Bestill takrennerens til enebolig eller rekkehus

"*" indicates required fields

Avtale*

 

Oppdager vi avvik eller skader, vil vi gi rask tilbakemelding og anbefale hva som bør gjøres videre. Les også mer om våre vaktmestertjenester her.

Ta gjerne kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om takrennerens og hva vi kan gjøre for deg!